Over ons

Welkom op de site van Nibourg metaal.

Ik ben Matthijs Nibourg, 16,5 jaar actief in de metaal techniek met volle tevredenheid gewerkt voor een werkgever maar kreeg de kans om voor mijzelf te beginnen en wou deze kans niet laten gaan.

In 2000 vbo metaaltechniek behaald bij Van der Cappellen Scholengemeeschap in Dedemsvaart waarna ik gelijk al wel wist dat ik door wou in de lastechniek.

Hierna heb ik van 2000 tot 2002 een bbl opleiding gevolgd bij het Deltion college te Zwolle en daarbij de opleiding Constuctiebankwerker/Lasser afgerond op niveau 2

Hier gelijk achteraan Constructie- en Apparatenbouwer Niveau 3.

De lasdiploma`s die ik door alle jaren heen heb behaald zijn:

Mig/Mag niveau 1 tm 3.

Tig Niveau 1 tm 4.

Overige cursussen: Solidworks 3d tekenen.

Standaard zijn wij voorzien van de volgende LMK`s:

Koolstofstaal 7,1 mm HL045 (6G) FM3 dit houd in dat wij gecertificeerd zijn voor het tig lassen 141 vanaf een diameter van rond 25 met een wanddikte van 3 tm 14,2 mm.

Rvs 7,1 mm HL045 (6G) FM5 dit houd in dat wij gecertificeerd zijn voor het tig lassen 141 vanaf een diameter van rond 25 met een wanddikte van 3 tm 14,2 mm.

Rvs 1.5 mm HL045 (6G) FM5 dit houd in dat wij gecertificeerd zijn voor het tig lassen 141 vanaf een diameter van rond 25 met een wanddikte van 1,5 tm 3 mm.

Wat kunnen wij?

Wij kunnen gespecialiseerd laswerk voor u te verzorgen van aluminium, roestvast stalen en koolstof stalen producten.

Hierbij gaat het vooral om de laswerkzaamheden die u uitbesteden wil zodat de druk van uw deadline vermindert word.

Inhuren en op locatie werken is hierbij ook geen probleem.

Dit valt in een heel breed concept bij ons van leidingwerk tot plaatwerk tot constructieve doeleinden zowel dik materiaal als dun kunnen we verwerken.

Wij hebben de mogelijkheid in huis om volledig in 3d een ontwerp te maken en het product te produceren.

Wij zijn in bezit van moderne lasapparatuur van het merk Ewm en Lorch. met de nieuwste technieken op las gebied en word ook ieder jaar gekeurd en up to date gehouden.